Aardappelsalade
Met echte Belgische mosterd
Ingrediënten (4p)
- 600gr aardappelen
- 2 sjalotten
- Lente-ui
- 10cl zonnebloemolie
- Scheutje natuurazijn
- 2 eetlepels zelfgemaakte mayonaise
- dikke eetlepel Camp's echte Belgische mosterd
- peper en zout
Bereiding
- Aardappelen met de schil beetgaar koken, nadien schillen en in stukjes van gewenste grootte snijden. Laat even afkoelen.
-
- Tip: Door de aardappelen met de schil te koken, behoud je veel meer smaak en komt de zoete smaak van de aardappel naar boven, wat uitstekend samengaat met de zuurtoetsen van de mosterd.
- Snij de sjalotten en de lente ui-fijn, en voeg deze samen met de aardappelstukjes in een grote kom.
- De dressing: Neem een kleiner kommetje en voeg de zonnebloemolie, een scheutje natuurazijn, de zelfgemaakte mayonaise en de Camp’s echte Belgische mosterd samen. Roer het geheel door met een klopper en breng op smaak met peper en zout
- Giet tenslotte de dressing over de blokjes aardappelen en meng het geheel goed alvorens te serveren