Camp's voor Horeca


Heeft u een restaurant, hotel of cateringbedrijf? Bij Camp's bieden we al vele decennia kwaliteitsproducten aan voor chefkoks. 

Van mosterd om uw eigen mayonaise te maken tot pickles om bij stoofvlees en frietjes te serveren, wij bieden onze producten ook aan in een handige  500ml knijpfles, 2L PET, 2L BOKAAL of 3L emmertjes.


Hieronder kan u een overzicht vinden van onze voornaamste producten, elke keer met een woordje uitleg.

Wil je weten waar je onze producten kan kopen, of bent u geïnteresseerd om ze te verdelen?


Contact 
Onze mosterd


Camp's zuivere mosterd

De basismosterd in elke keuken.

Onze zuivere mosterd is een mosterd met een kwaliteitsvol percentage mosterdzaad (>20%). Er wordt gebruik gemaakt van 2 soorten mosterdzaad, één die zorgt voor een stevige structuur van de mosterd (iets vettiger) en één die zorgt voor de typerende mosterd geur en smaak. Onze zuivere mosterd is niet de "pikantste" mosterd op de markt. Hierdoor kan je de pure mosterdsmaak beter proeven en leent de mosterd zich perfect om vlees of vis mee in te smeren alvorens het braden. Zo blijft uw vlees/vis lekker sappig zonder dat de smaken verloren. Ideaal als "rub" voor ribbetjes maar ook voor een mosterdkorstje op kabeljauw. De term "zuiver" slaat op het feit dat deze mosterd uiterst fijn gemalen is. Door de uiterst mate fijne maaltechniek bij Camp's leent deze mosterd zich perfect voor bereidingen in de keuken. Zo "klonter" de mosterd niet bij warme sauzen en leent deze mosterd zich perfect voor een mooi, gladde en egale zelfgemaakt mayonaise. Tenslotte werken wij zonder artificiële geur, kleur, smaak en bewaarmiddelen, een puur product dus.


Beschikbare grootverpakking: 500ml knijpfles, 2L PET, 3L emmer of 5L emmer

Gebruik: Kwaliteitsvolle basismosterd: voor mayonaise, als rub, in warme of koude sauzen.


Camp's mosterd met graantjes

Dat ietsjes meer in de keuken.

Onze mosterd met graantjes, is een unieke mosterd in de markt. Door de kruidige azijn in combinatie met 3 mosterdzaad types, krijgt het geheel een unieke en sterke smaak. Daardoor is onze mosterd met graantjes net dat "ietsjes meer" in de keuken als je de authentieke mosterdsmaak in jouw recept wilt laten zegevieren. Door de toevoeging van een bruin getint mosterdzaad, creëren we een stuk meer pit, dit in combinatie met de oude maaltechniek waarbij we  de mosterdzaadjes minder fijn breken om zo een "korrelige" structuur te verkrijgen. Het geheel leent zich perfect om een mosterdroomsaus te maken (bij vis), karakter in jouw mayonaise of andere saus te brengen of gewoon puur om bij een aperitief plankje te serveren. Ook onze mosterd met graantjes is een puur product, dus zonder artificiële toevoegingen. Beschikbare grootverpakking: 500ml knijpfles, 2L PET, 3L emmer of 5L emmer
Gebruik:
Recepten waarbij de authentieke mosterd mag doorsmaken, puur bij charcuterie of kaas


Onze pickles


Camp's pickles

Een echte smaakbeleving. 

Het verhaal is bekend, toen Louis Van Camp begin 20e eeuw zijn restjes ingelegde groentjes overgoot met een kruidige Indisch getinte saus uit de het Verenigd Koninkrijk, ontstonden de Belgische pickles. Een zurige en kruidige manier op groentjes op een natuurlijke manier te bewaren was geboren. De pickles van camp's worden gekenmerkt door 3 zaken. Allereerst is de smaak authentiek, door met meer dan 10 kruiden te werken lenen onze pickles zich uitermate goed om smaakvol mee aan de slag te gaan in de keuken. Van een blackwellsaus, een pickles béarnaise saus tot een moderne versie van de steak tartare. De unieke smaak van pickles biedt een rijk gamma aan toepassingen om die zuurtoets op een smaakvolle manier in uw keuken toe te voegen. Daarnaast werken we met gepekelde groentjes en niet met diepvriesgroenten, zo blijven de groentjes (>50%) stevig en beetgaar. Tenslotte hebben we een unieke methode ontwikkeld om een mooie, gladde saus te bekomen zonder een een "bloemige" smaak of mondgevoel.


Beschikbare grootverpakking: 500ml knijpfles (enkel de saus) en 2L Bokaal

Gebruik: Puur (bij frietjes, stoofvlees), (toast) tartare, warme sauzen, (mayo)dressings, op een broodje...


Camp's piccalilli 

Voor de echte fans van een zure saus.

Pickles en piccalilli worden vaak door elkaar gebruikt. Piccalilli is de oorspronkelijke Engelse benaming, (Belgian) pickles werd dan weer gebruikt door Louis van Camps om zijn het unieke recept met een smaakprofiel voor de Belg in de verf te zetten. Gezien het hoge % aan groentjes in de pickles, werden pickles oorspronkelijk meer als "side" dish gezien in plaats van als saus. Echter sprak de zurige saus van de pickles sterk aan bij o.a. frietjes. Daarop besloot Camp's ook een pickles met minder groentjes en zonder enige toevoeging van suiker aan te bieden.  Om het verschil duidelijk te maken, werd besloten deze "friet" pickles, piccalilli te noemen. Verder wordt er gebruik gemaakt van dezelfde rijkheid aan kruiden en de gepekelde krokante groentjes als bij de pickles.


Beschikbare grootverpakking: 2L PET, 3L Emmer en 5L Emmer

Gebruik: Bij frietjes, voor diverse bereidingen waarbij de saus en de zure smaak iets meer moeten doorwegen. 


Onze ingelegde groentjes


Camp's augurken

Extra fijn, half fijn, dik of in schijfjes. 

Bij Camp's leggen we groentjes in op een zo puur mogelijke manier. Door een overmatig gebruik van suiker te vermijden, kom je tot een pure en zurige smaak voor onze augurkjes. We bieden deze aan in 4 formaten, extra fijn (lekker knapperig), half fijn (iets groter) en dikke augurken(schijfjes) (op een zoetere opgiet). 


Beschikbare grootverpakking: 2L Bokaal (half fijne en dikke), 2L PET (extra fijne), 2,65L (Augurkschijfjes) of 3L emmer (extra fijne en half fijne)

Gebruik: steak tartare, broodjes, charcuterieplankje, raclette,...

Camp's uitjes

Snack of zilver uitjes. 

We bieden 2 soorten ingelegde uitjes aan. De snackuitjes zijn iets kleiner en hebben we ingelegd in een opgiet zonder suiker, echte zurige smaakbolletjes. De zilveruitjes zijn iets groter en worden op een iets mildere opgiet bewaard. Door een klein beetje suiker toe te voegen, balanceren we zo deels de scherpste zuurtoetsen. Al onze uitjes worden puur en zonder bewaarmiddelen opgelegd.


Beschikbare grootverpakkingen: 2L Bokaal (zilveruitjes), 2 PET (snack en zilveruitjes), 3L of 5L emmer (snackuitjes)

Gebruik: Steak tartare, broodjes, charcuterieplankje, raclette, stoofvlees....

Camp's kappertjes

Kleine smaakbommetjes

Kappertjes zijn ongeopende bloemknoppen van de kappertjes plant. Ze staan bekend voor hun intense smaak en worden gepekeld (op zout) bewaard voor ze bij Camp's aankomen. Hier worden ze uitgebreid gewassen en opgelegd op azijn. Dit geeft de kappertjes een zoutige en zure smaak bovenop de intense smaak van de ongeopende kappertjes bloem. Camp's biedt 2 soorten kappertjes aan, deze van de hoogste kwaliteit "non-pareilles" zijn de kleinste soort (<7mm). Doordat de kappertjes heel vroeg geoogst worden, is de pure smaakconcentratie het hoogst. Daarnaast bieden we ook kappertjes "surfines" aan, iets groter (7mm-10mm) iets minder sterk van smaak, maar ook iets goedkoper.  


Beschikbare grootverpakking: 1l Bokaal (non-pareilles), 2L Bokaal (non-pareilles), 2L PET (surfines en non-pareilles) en 3L Emmer (surfines en non-pareilles)

Gebruik: Steak tartare, bij visgerechten (witte vis, roggevleugel), pasta's, pizza's, salades, zelfgemaakte tartare...

Camp's specials

Ingelegde rode kool, worteltjes, paprika...

Met Camp's omarmen we onze roots van groentjes inleggen, en experimenten we graag met koks, fans en ons eigen team wat we allemaal smaakvol en op een natuurlijke manier kunnen bewaren. Zo hebben we een familierecept van ons bobonne, rode kool, paprika van Ellen en ingelegde worteltjes van Ben. De ingelegde worteltjes en paprika zijn ideaal als zoetzurig aperitief hapje. De zoet-zure rode kool is een echte hit. De knapperige rode kool brengt kleur en smaak in heerlijke salades en is heel goed combineerbaar met zoutige ingrediënten. Zo past de rode kool heel goed in een salade geitenkaas, maar ook op een broodje brie en merken we altijd lege potjes als het bij de raclette op tafel komt.Beschikbare grootverpakking: 2L Bokaal

Gebruik: Als aperitiefhapje (paprika en wortel), in salades, bij raclette (rode kool), op een broodje...


Contact

Wenst u als chef graag met onze producten te werken? Of wenst u onze producten te verdelen? 

Aarzel dan niet contact op te nemen.

.Wij kijken graag of al samenwerkt met één van onze partners. Vul hier uw huidige toeleveranciers/grossiers in.
Splits e-mailadressen met een komma.

Contact